REVALIDATIE

Caring for Artists. Caring for Athletes. Caring for You.

Het Movement Re-Training Center voorziet in een veilige omgeving waar u, u veilig kunt richten op uw herstel en kunt profiteren van een state-of-the art revalidatie programma. Om gebruik te kunnen maken van een van deze programma’s moet een medische specialist een diagnose hebben gesteld over uw blessure en oefeningen of bewegingstherapie hebben aangeraden. We zullen progressieve basis bewegingen gebruiken en uw gehele lichaam integreren. Er zijn een aantal gespecialiseerde therapeutische programma’s: voor- en na-operatief voor de bekkengordel, schoudergordel en scoliose. Ongeacht het programma dat voor u het meest geschikt is, zullen wij u van rustige revalidatie tot training op hoge intensiteit begeleiden, gebaseerd op uw individuele behoeften en uw activiteit.

Onze revalidatie programma’s zijn toegankelijk zowel met of zonder lidmaatschap op ons permanente dekkingsplan, the Lasting Care.
Members

Leden

van The Lasting Care
The Lasting Care wordt aangeboden door Movement Re – Training Center. Hiermee profiteert u van een permanente dekking die u toegang geeft tot speciaal ontworpen therapeutische programma’s waarin GYROTONIC® bewegingsmethodes en Integratieve Somatische Bewegingstherapie worden gehanteerd.

Ik ben geblesseerd of ik lijd onder chronische pijn. Geen enkele behandeling is tot dusver succesvol geweest… Kan ik alsnog lid worden van The Lasting Care?

Cliënten die geblesseerd zijn op het moment dat zij zich als lid willen aanmelden wordt een speciaal aanbod gedaan. U kunt lid worden ondanks dat u geblesseerd bent maar de lidmaatschapskosten (€35,- per maand of €420,- per jaar) dekken slechts de laatste 13 sessies (55 minuten per sessie) van uw revalidatie programma. Een compleet revalidatie programma bestaat uit 25 sessies. Voor de eerste 12 sessies betaalt u in dit geval de reguliere prijs voor een individuele sessie van €75,-. Bent u er alstublieft van bewust dat de maandelijkse lidmaatschapskosten betaalt dienen te worden vanaf het moment dat u lid wordt en dat deze kosten een aanvulling zijn op de prijs van de individuele sessies. Deze optie is desalniettemin voordeliger dan een pakket voor cliënten die geen lid zijn.

Totale jaarlijkse abbonementskosten voor deze optie: €1320,-
Leden besparen tot €555,-
Kosten Intake sessie: €45,-
Non-Members

Niet leden

Pakketen zonder lidmaatschap
Wanneer u geen lid wenst te worden van The Lasting Care bieden wij ook andere revalidatie pakketten aan. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen om u van een snel en blijvend herstel te verzekeren en geven u toegang tot revalidatie van dezelfde kwaliteit als met The Lasting Care alleen zijn hier andere prijzen aan verbonden. De Intake sessie kost €45,- (45 minutes) en alle daarop volgende één-op-één sessies kosten €75,- (55 minuten per sessie).

25 revalidatie sessies voor cliënten zonder lidmaatschap kosten in totaal €1875,-. 

Dekking via persoonlijke zorgverzekeraar
Neem alstublieft contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze verschillende revalidatie trajecten of wanneer u andere vragen heeft. U wordt in elk geval geadviseerd contact op te nemen met u eigen zorgverzekeraar om wellicht een deel van uw revalidatie programma vergoed te krijgen.

Boek uw revalidatie sessie

Als u problemen ondervindt, kunt u altijd contact met ons opnemen