Intakeprocedure

Bereid je voor op je eerste bezoek

Welkom bij Het Movement Re-Training Center!


We helpen u graag bij de voorbereiding van uw eerste bezoek aan ons centrum. 
Om een kwalitatief goed en effectief oefen- en bewegingsprogramma voor u samen te stellen, is een zorgvuldige intake belangrijk.

Tijdens de intake zetten we uw klachten, gezondheidstoestand, medische geschiedenis, kennis, ervaringen, wensen en doelen op een rijtje. We verzoeken u hierbij specifiek en grondig te zijn en alle eventuele lichamelijke klachten, beperkingen en blessures te noemen. Ook verzoeken we u om informatie van uw huisarts of medisch specialist die relevant kan zijn vertrouwelijk met ons te delen. Uiteraard kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de gevolgen van een gezondheidstoestand die u niet hebt genoemd tijdens uw intake of vermeld heeft op uw intakeformulier. Aansluitend voeren we bij de intake een bewegingsanalyse uit.

Op basis van de door u verstrekte informatie en de bewegingsanalyse zal de trainer uw situatie bespreken en samen met u een adequaat oefen- en bewegingsprogramma opstellen, gericht op uw specifieke klachten en behoeften.

Een intake duurt 45-55 minuten.

Voor het maken van een afspraak

 • 1
  Maak een afspraak

  - Klik op
  - Selecteer uw trainer
  - Kies "intake" (naast het Movement Re-Training logo)
  - Kies een beschikbare datum en tijd (in blauw)
  - Maak een account aan met uw adres als "nieuwe klant"
 • 2
  Koop de intake

  - Volg de stappen om te betalen voor uw intake
  - U ontvangt een emailbevestiging
 • 3
  Vul het intakeformulier in

  - Vul het "Intakeformulier" in dat we u per email zullen toezenden zodra u de bovengenoemde stappen hebt voltooid
  - Stuur het formulier vóór uw eerste bezoek terug naar ons
  - Breng tijdens uw eerste bezoek comfortabele trainingskleding en frisse sokken mee

Leer ONS KENNENVEELGESTELDE vragen

Hoe selecteer ik mijn trainer?

Het kiezen van uw trainer is heel persoonlijk en is een belangrijk onderdeel van uw proces. Uw voorkeur kan afhankelijk zijn van geslacht, ervaring, gesproken taal, specialiteit of een verwijzing. De meeste mensen kiezen hun trainer door een aanbeveling van iemand die ze vertrouwen.

Welke dienst moet ik kiezen?

Wij adviseren u om ons volledige aanbod op de website te lezen. Al onze diensten kunnen worden geboekt via ons online reserveringssysteem. Voor het maken van uw eerste afspraak selecteert u "intake".

Wanneer kan ik mijn intake afspreken?

Ons online reserveringssysteem toont de beschikbaarheid in blauw. Zodra u op de dag klikt, worden de beschikbare tijden weergegeven.

Moet ik een account aanmaken?

Ja, het is nodig om een ​​account aan te maken voor de administratieve en financiële afhandeling. Vul alle velden in, inclusief uw adres en telefoonnummer.

Terwijl u een account aanmaakt, wordt u gevraagd onze algemene voorwaarden te accepteren. Ze bevatten essentiële informatie over ons bedrijf, de inkoop van diensten, de verschillende soorten training, onze zorgplicht, prijzen en betalingen, wijziging en annulering, uw verantwoordelijkheden, abonnement en aansprakelijkheid. Al uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Hoeveel kost de intake en hoe kan ik betalen?

De intake kost € 45,00 en kan via het online reserveringssysteem worden betaald via iDeal of creditcard.

Hoe weet ik dat de reservering voor de intake correct is verlopen?

Na het maken van de afspraak voor uw intake ontvangt u per email een automatische bevestigingsmail. Als u geen emailbevestiging ontvangt, neem dan telefonisch contact op met de trainer die u gekozen heeft voor uw intake.

Ik kan niet reserveren. Wat moet ik doen?

Bel ons of stuur een email (onze contactgegevens staan ​​onderaan deze pagina).

Ik heb mijn afspraak vergeten. Wat nu?

Als u niet aanwezig kunt zijn bij een sessie, verzoeken wij u om de geplande sessie minstens 24 uur van tevoren te annuleren door ons te bellen of een email sturen. Bij te late annulering of afwezigheid zonder voorafgaande afmelding zal het volledige bedrag van uw sessie in rekening worden gebracht.

Bedankt voor het kiezen van onze diensten!

Als u problemen ondervindt, kunt u altijd contact met ons opnemen