Bij het Movement Re-Training Center leiden we docenten op volgens de principes van de GYROTONIC® & GYROKINESIS® bewegingsmethode. Tot ons aanbod behoren de GYROTONIC® docentenopleiding, GYROKINESIS® supervised apprentice review en diverse gecertificeerde trainer en pre-trainer updates en masterclasses. Voortbouwend op hun jarenlange professionele ervaring als uitvoerend danser en danspedagoog alsmede met de GYROTONIC® bewegingsmethode, bieden de geautoriseerde master trainer Robert Hlatky en pre-trainer Francesca Bracelli kwalitatief hoogstaand maatwerk waarbij studenten individueel worden begeleid naar hun optimale prestaties.

UW VERANTWOORDELIJKHEID

U wilt instructeur worden en mensen leren hoe te bewegen. U begint aan een zeer uitdagende en lonende reis, die u van het beoefenen van verscheidenen oefeningen naar het aanleren ervan brengt. Instructeur worden vereist dat u verscheidenen specifieke vaardigheden leert die erg verschillen van diegenen die nodig zijn bij een academische studie. Als instructeur zult u te maken krijgen met cliënten variërend van absolute beginners in beweging tot professionele dansers. U moet bereid zijn een specifieke oefeningen, diens nut ervan voor de cliënt en de connectie naar het dagelijks leven van de cliënt, uit te leggen. Bij het Movement Re-Training Center trainen we instructeurs die alle oefeningen zullen beheersen volgens een bepaald curriculum, in staat zijn deze perfect te demonstreren, maar ook om tijdens een les een fysieke ervaring weten te creëren zodat de cliënt het doel van de oefening daadwerkelijk zal begrijpen en voelen.

GYROTONIC® Educatie

Het GYROTONIC® level 1 Teacher Training Program begint met de GYROTONIC® Pre-Training Course, die ontworpen is om u een inzicht te geven in de level 1 oefeningen en u fysiek voor te bereiden op de GYROTONIC® level 1 Foundation Course die volgt. De GYROTONIC® level 1 Foundation Course breidt zich uit op de lessen in de Pre-Training Course en hierin leren de studenten ook de trainingsvaardigheden en technieken specifiek voor de GYROTONIC® methode. Daarna volgt de GYROTONIC® level 1 stage periode. Tijdens deze periode, die tot een jaar kan duren, ontvangen studenten een merklicentie die hun toestemming geeft om GYROTONIC® level 1 oefeningen aan te leren als GYROTONIC® stagiair. Er wordt van stagiairs vereist dat zij 60 uur les geven en deelnemen aan een Supervised Apprenticeship Course met een GYROTONIC® master trainer.

Het programma eindigt met de GYROTONIC® level 1 Final Certificate Course. Dit is de gelegenheid voor studenten om hun trainingsvaardigheden en hun inzicht in het GYROTONIC® level 1 curriculum te demonstreren. Degenen die deze cursus succesvol volbrengen, door een bekwaam inzicht in het GYROTONIC® level 1 Course curriculum te demonstreren, worden een certificaat en een merklicentie gegeven die hun toestemming geeft GYROTONIC® level 1 oefeningen aan te leren als GYROTONIC® trainer. Van GYROTONIC® Trainers wordt vereist dat zij elke twee jaar doorlopende educatie voorwaarden vervullen en komen in aanmerking om zich in te schrijven voor GYROTONIC® Specialized Courses en GYROTONIC® Specialized Equipment Courses.

Doel: Een gegrond inzicht geven in de GYROTONIC® level 1 oefeningen en studenten fysiek voorbereiden op de GYROTONIC® level 1 Foundation Course. Tijdens deze cursus richten studenten zich op ervaring opdoen en op het ontwikkelen van een persoonlijk inzicht in de oefeningen op de Pre-Training oefeningen lijst.

Voorwaarde: Een basis inzicht in de GYROTONIC® level 1 progressie I oefeningen. Studenten nemen over het algemeen tien of meer lessen met een gekwalificeerde GYROTONIC® trainer om voldoende ervaring op te doen om deze cursus te beginnen.

Na succesvolle voltooiing: Wanneer studenten de GYROTONIC® level 1 Pre-Training Course succesvol hebben voltooid mogen zij doorgaan met de GYROTONIC® level 1 Foundation Course.

Uitgevoerd door: Een GYROTONIC® Pre-Trainer of een GYROTONIC® Master Trainer

Duur: Minimaal 6 dagen/30 uur.

Kosten Cursus: €850
Studio Kosten: €150
Doel: Een diepgaander inzicht van het GYROTONIC® level 1 curriculum geven en studenten voorzien van specifieke vaardigheden en technieken om deze oefeningen aan anderen aan te leren. Tijdens deze cursus introduceert een GYROTONIC® Master Trainer de trainingstechnieken en principes die ten grondslag liggen aan de GYROTONIC® level 1 oefeningen syllabus en ook het complete GYROTONIC® level 1 oefeningen curriculum.

Voorwaarde: Succesvolle voltooiing van de GYROTONIC® level 1 Pre-Training Course.

Na succesvolle voltooiing: Wanneer studenten de GYROTONIC® level 1 Foundation Course succesvol hebben voltooid, worden zij beschouwdals stagiair. Op dit punt begint de GYROTONIC® level 1 stage periode en kunnen de studenten de GYROTONIC® level 1 oefeningen die zij hebben geleerd beginnen aan te leren als GYROTONIC® stagiair. Deze stage licentie is 1 jaar geldig.

Uitgevoerd door: Een GYROTONIC® Master Trainer.

Duur: Minimaal 12 dagen/60 uur.

Kosten Cursus: €1500
Doel: GYROTONIC® level 1 stagiairs helpen hun ervaring en inzicht in het materiaal van de GYROTONIC® level 1 Foundation Course uit te breiden en hun voor te bereiden op de GYROTONIC® level 1 Final Certificate Course. Tijdens deze stage periode wordt van de studenten vereist dat zij 60 les uren met cliënt voltooien en 30 stage uren onder toezicht. Stagiairs volbrengen hun stage uren onder toezicht onder begeleiding en supervisie van een GYROTONIC® Master Trainer.

Voorwaarde: Voltooiing van de GYROTONIC® level 1 Foundation Course.

Na succesvolle voltooiing: Nadat stagiairs alle stage eisen succesvol hebben volbracht kunnen zij verder gaan met de GYROTONIC® level 1 Final Certificate Course.

Uitgevoerd door: Een GYROTONIC® Master Trainer houdt toezicht op de 30 uren onder toezicht die vereist zijn voor deze cursus. Les uren met een cliënt worden onafhankelijke uitgevoerd.

Duur: 6-12 maanden.

Kosten Cursus: €700
Doel: Het doel van deze cursus is tweevoudig. Het is een educatieve cursus en ook een beoordeling van de vaardigheden van de student en diens inzicht in het GYROTONIC® level 1 curriculum in de praktijk. Om deze cursus succesvol te voltooien moeten de studenten een vakkundig inzicht in de oefeningen en principes van de GYROTONIC® level 1 Foundation Course syllabus fysiek uitvoeren en demonstreren. Daarbij moeten de stagiairs de geschikte verbale aanwijzingen en fysieke begeleiding geven aan een persoon in beweging volgens de GYROTONIC® level 1 Foundation Course handleiding.

Voorwaarde: Succesvolle voltooiing van de GYROTONIC® stage eisen.

Na succesvolle voltooiing: Na succesvolle voltooiing van de GYROTONIC® level 1 Foundation Course worden studenten beschouwd als gekwalificeerde GYROTONIC® Trainers en mogen een merklicentie gebruiken. GYROTONIC® Trainers zijn verplicht doorlopende educatie eisen bij te houden en hun certificaat en merklicentie elke twee jaar te vernieuwen. Na succesvolle voltooiing van het GYROTONIC® level 1 Teacher Training Program komen studenten ook in aanmerking om zich in te schrijven voor GYROTONIC® Specialized Courses en GYROTONIC® Specialized Equipment Courses.

Uitgevoerd door: Een gespecialiseerde en GYROTONIC® Master Trainer.

Duur: 6-12 maanden.

Kosten Cursus: €350

GYROKINESIS® Educatie

Het GYROKINESIS® level 1 Teacher Training Program begint met de GYROKINESIS® Pre-Training Course, die ontworpen is om u een inzicht te geven in de level 1 oefeningen en u fysiek voor te bereiden voor de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course die volgt. De GYROKINESIS® level 1 Foundation Course breidt zich uit op de lessen in de Pre-Training Course en hierin leren de studenten ook de trainingsvaardigheden en technieken specifiek voor de GYROKINESIS® methode. Daarna volgt de GYROKINESIS® level 1 stage periode. Tijdens deze periode, die tot een jaar kan duren, ontvangen studenten een merklicentie die hun toestemming geeft om GYROKINESIS® level 1 oefeningen aan te leren als GYROKINESIS® stagiair. Er wordt van stagiairs vereist dat zij 60 uur les geven en deelnemen aan een Supervised Apprenticeship Course met een GYROKINESIS® master trainer.

Het programma eindigt met de GYROKINESIS® level 1 Final Certificate Course. Dit is de gelegenheid voor studenten om hun trainingsvaardigheden en hun inzicht in het GYROKINESIS® level 1 curriculum te demonstreren. Degenen die deze cursus succesvol volbrengen, door een bekwaam inzicht in het GYROKINESIS® level 1 Course curriculum te demonstreren, worden een certificaat en een merklicentie gegeven die hun toestemming geeft GYROKINESIS® level 1 oefeningen aan te leren als GYROKINESIS® trainer. Van GYROKINESIS® Trainers wordt vereist dat zij elke twee jaar doorlopende educatie voorwaarden vervullen en komen in aanmerking om zich in te schrijven voor GYROKINESIS® Specialized Courses en GYROKINESIS® Specialized Equipment Courses.

Doel: Een gegrond inzicht te geven in de GYROKINESIS® level 1 oefeningen en studenten fysiek voorbereiden op de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course. Tijdens deze cursus richten studenten zich op ervaring opdoen en op het ontwikkelen van een persoonlijk inzicht in de oefeningen op de Pre-Training oefeningen lijst.

Voorwaarde: Een basis inzicht in de GYROKINESIS® level 1 progressie I oefeningen. Studenten nemen over het algemeen tien of meer lessen met een gekwalificeerde GYROKINESIS® trainer om voldoende ervaring op te doen om deze cursus te beginnen.

Na succesvolle voltooiing: Wanneer studenten de GYROKINESIS® level 1 Pre-Training Course succesvol hebben voltooid mogen zij doorgaan met de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course.

Uitgevoerd door: Een GYROKINESIS® Pre-Trainer of een GYROKINESIS® Master Trainer.

Duur: Minimum 6 days/30 hours.

Kosten Cursus: €550
Studio Kosten: €150
Doel: Een diepgaander inzicht van het GYROKINESIS® level 1 curriculum geven en studenten voorzien van specifieke vaardigheden en technieken om deze oefeningen aan anderen aan te leren. Tijdens deze cursus introduceert een GYROKINESIS® Master Trainer de trainingstechnieken en principes die ten grondslag liggen aan de GYROKINESIS® level 1 oefeningen syllabus en ook het complete GYROKINESIS® level 1 oefeningen curriculum.

Voorwaarde: Succesvolle voltooiing van de GYROKINESIS® level 1 Pre-Training Course.

Na succesvolle voltooiing: Wanneer studenten de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course succesvol hebben voltooid, worden zij beschouwdals stagiair. Op dit punt begint de GYROKINESIS® level 1 stage periode en kunnen de studenten de GYROKINESIS® level 1 oefeningen die zij hebben geleerd beginnen aan te leren als GYROKINESIS® stagiair. Deze stage licentie is 1 jaar geldig.

Uitgevoerd door: Een GYROKINESIS® Master Trainer.

Duur: Minimaal 9 dagen/45 uur.

Kosten Cursus: €950
Studio Kosten: €150
Doel: GYROKINESIS® level 1 stagiairs helpen hun ervaring en inzicht in het materiaal van de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course uit te breiden en hun voor te bereiden op de GYROKINESIS® level 1 Final Certificate Course. Tijdens deze stage periode wordt van de studenten vereist dat zij 60 les uren met cliënt voltooien en 30 stage uren onder toezicht. Stagiairs volbrengen hun stage uren onder toezicht onder begeleiding en supervisie van een GYROKINESIS® Master Trainer.

Voorwaarde: Voltooiing van de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course.

Na succesvolle voltooiing: Nadat stagiairs alle stage eisen succesvol hebben volbracht kunnen zij verder gaan met de GYROKINESIS® level 1 Final Certificate Course.

Uitgevoerd door: Een GYROKINESIS® Master Trainer houdt toezicht op de 30 uren onder toezicht die vereist zijn voor deze cursus. Les uren met een cliënt worden onafhankelijke uitgevoerd.

Duur: 6-12 maanden.

Kosten Cursus: €350
Doel: Het doel van deze cursus is tweevoudig. Het is een educatieve cursus en ook een beoordeling van de vaardigheden van de student en diens inzicht in het GYROKINESIS® level 1 curriculum in de praktijk. Om deze cursus succesvol te voltooien moeten de studenten een vakkundig inzicht in de oefeningen en principes van de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course syllabus fysiek uitvoeren en demonstreren. Daarbij moeten de stagiairs de geschikte verbale aanwijzingen en fysieke begeleiding geven aan een persoon in beweging volgens de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course handleiding.

Voorwaarde: Succesvolle voltooiing van de GYROKINESIS® stage eisen.

Na succesvolle voltooiing: Na succesvolle voltooiing van de GYROKINESIS® level 1 Foundation Course worden studenten beschouwd als gekwalificeerde GYROKINESIS® Trainers en mogen een merklicentie gebruiken. GYROKINESIS® Trainers zijn verplicht doorlopende educatie eisen bij te houden en hun certificaat en merklicentie elke twee jaar te vernieuwen. Na succesvolle voltooiing van het GYROKINESIS® level 1 Teacher Training Program komen studenten ook in aanmerking om zich in te schrijven voor GYROKINESIS® Specialized Courses en GYROKINESIS® Specialized Equipment Courses.

Uitgevoerd door: Een gespecialiseerde en GYROKINESIS® Master Trainer.

Duur: 3 dagen/15 uur

Kosten Cursus: €250