Dance Village Europe

Dare, Be physical, Shine, Be You

Wat is Dance Village Europe bij Movement Re-Training Center?


Bij dans en beweging komt heel wat meer kijken dan alleen spieren, core stability, passen en presentative. Dans en beweging zijn afhankelijk van verschillende vaardigheden die verder gaan dan dansen en bewegen. Via aangepaste leer ervaringen moet een stevige kennis basis worden geintegreerd.

Dance Village Europe voorziet in deze stevige basis in de kunst en wetenschap van dans en bewegingstraining. We hebben onze dans en bewegingspedagogie ontwikkeld, gebaseerd op conceptuele modellen die dans zowel als kunstvorm als een leerervaring omvatten.

Onze niet-professionele en professionele cliënten zullen hun begrip over dans en beweging verbreden op een manier die geschikt is voor hun niveau en aangepast aan hun fysieke en emotionele mogelijkheden. Ze zullen leren hoe vrij te bewegen in de ruimte, hun eigen ruimte toe te eigenen, de muziek te volgen en nog belangrijker, hoe van de les te genieten en lol te hebben!

Ballet barre

Ballet Barre TrainingBasic dans vaardigheden leren:


Terminologie, houding, zelf-beoordeling, ruimtelijke oriëntatie, muzikaliteit, gewichtsverplaatsing, gewichtsverdeling, balans en tegenwicht, beweging onthouden, liften, duwen en trekken en nog veel meer... Lol, plezier, vrijheid en het begrijpen van het belang van training zijn hele belangrijke aspecten van de les.

Gyrotonic group class

GYROKINESIS®Long muscles long life, short muscles short life


GYROKINESIS® bewegingsseries zijn samengesteld uit spiralende, ronde bewegingen die naadloos samenvloeien in ritmische herhalingen met gecoördineerde ademhaling. Elke beweging gaat over in de volgende wat de gewrichten toe staat om binnen een natuurlijk bewegingsbereik te functioneren zonder knarsen en compressie. Deze met zorg ontwikkelde bewegingsseries creëren balans, efficiëntie, kracht en flexibiliteit.

Partnering class

Partnering Work TrainingTrust, Physicality, Action


Partnering Work Training is trainen met een partner om figuren uit te voeren waar basis acrobatische bewegingen, dans bewegingen en rollen deel van uitmaken.

Er zullen drie aandachtspunten zijn om aan te werken:

  • Balans routine waar de aandacht ligt op kracht, evenwicht en flexibiliteit.
  • Dynamische routine die bestaat uit gooien en vangen.
  • Gecombineerde routine die bestaat uit elementen van zowel balans als dynamisch.

Op hetzelfde moment zal u werken aan uw eigen fysieke bewustzijn met controle en gevoelens tegenover uzelf en uw partner. Uw ontwikkeling zal doorgaan in duet training, trio training en kwartet training.

U heeft geen partner nodig om u aan te kunnen melden. Sluit u gewoonweg aan bij de groepsles!

De trainingsprogramma’s aangeboden door Dance Village Europe zijn voor mensen die open zijn en klaar om in een groep te trainen. Het is voor diegenen die:  • De effecten van een hogere fysieke en emotionele intensiteit willen onderzoeken
  • Willen ontdekken hoe hun lichaam volledig te gebruiken
  • Hun gevoelens en emotities willen onderzoeken
  • Met andere deelnemers in de groep willen samenwerken
  • Simpelweg een leuke tijd willen hebben en bewegen in een groep

DVE Schedule

Boek uw groupsessie