The Bees Move

Onderzoek, ervaar, creër, presenteer

Het Movement Re-Training Center biedt individuele lessen en groepslessen aan georienteerd op presentatie/voorstelling onder de naam “The Bees Move”. Het doel is om een veilige omgeving te schepen waarin elke client de kans wordt gegeven om hun “rol in het leven” te onderzoeken, ervaren, creëeren en presenteren door middel van beweging, dans, stem en acteren.

Voor ons, zou de echte vraag niet moeten zijn: “Wat is mijn rol in dit leven?”; maar liever: “Wat is het begin van al mijn verwarring over mijn rol in dit leven?” En natuurlijk: “Kan ik mij oprecht uitdrukken in mijn rol?”

The Bees Move heeft abitieuse doelen: werken met extreem diverse individuen in leeftijd, achtergrond en functie; Movement Re-Training Center training toepassen op top uitvoering; de persoonlijke en professionele grenzen verleggen; het zelfvertrouwen, de zelfontplooing en zelfexpressie van de cliënt bevorderen.

Van cliënten naar performers.
Hoe bent u het beste van uzelf

The Bees Move biedt een transformerend programma voor cliënten die vaardigheden op hoog niveau moeten uitvoeren voor een groep mensen of een groot publiek zoals sprekers, managers, wetenschappers, zangers, acteurs, dansers, gidsen etc...

The Bees Move kan gezien worden als een sociaal experiment, waar de nadruk wordt gelegd op de rollen die mensen spelen in hun leven zowel als individuen en als onderdeel van ontwikkelende groepen. De cliënten worden performers zonder dat toneelervaring vereist is. Hun groeiende proces en hun interpretatie van een gekozen thema kunnen de basis vormen van een voorstelling van The Bees Move of presentatie vaardigheden van de individu verbeteren.

De autenticiteit van het werk is van het grootste belang voor de geloofwaardigheid van de top uitvoering. Het is het directe resultaat van de constante bevraging die de performers onder ogen moeten komen tijdens de voorbereiding op hun levensvoorstelling. Het komt ook voort uit het feit dat de antwoorden op al deze vragen, die gepresenteerd moeten worden aan het publiek, de expressie zijn van elke performer zijn/haar eigen persoon. De les is gebasseerd en ontwikkeld op de vaardigheden en sterke punten van de performer; niet op de beperkingen.

The Bees Move is een unieke kans om op een reis te gaan die uw grenzen zal verleggen, u in het middelpunt zal zetten, uw fysicaliteit zal ontwikkelen, u als bewegende persoon laat ontdekken, met verschillende gezichtspunten zal confronteren en u zal leren om te gaan met de stress voorafgaand aan een voorstelling.

 

“Inspiration exists, but it has to find you working” – Pablo Picasso

The Bees Move is voor diegene die kan zeggen:

Ik wil mijzelf uitdagen. Ik ben er klaar voor mijn training toe te passen op situaties in het echte leven. Ik wil de effecten van een hogere fysieke en emotionele intensiteit onderzoeken. Ik wil ontdekken hoe ik mijn lichaam, mijn gevoelens en emoties kan gebruiken door met andere mensen een connectie te hebben.

Met The Bees Move zult u leren hoe u al deze nieuwe aspecten van uzelf kunt ontwikkelen in een veilige en professioneel begeleidde omgeving. Onze groepslessen en individuele lessen worden aangepast aan het niveau van elke deelnemer. De inhoud van de les is op maat gemaakt om aan de verwachting van elke deelnemer te voldoen rekening houdend met de reactie van de groep. Wanneer u bereidt bent meer van uzelf te zijn, helpen wij u stralen!

Onze persoonlijke evolutie wordt naar ons onthuld in die momenten waarop we de doelen die we het meest zoeken herkennen. Na een tijd zullen we ons wellicht langzaam realiseren dat oude motivaties vervangen zijn door andere van een nobeler karakter en grotere deugd. Onze rol wordt duidelijker. Uiteindelijk is onze het onze rol om te doen wat we het liefst doen. Het zou niet moeten gaan over wat we niet leuk vinden!

Thema's waaraan u zult werken tijdens de lessen georienteerd op presentatie/voorstelling bij The Bees Move: • Wat is een voorstelling?
 • Hoe neemt u een rol?
 • Hoe beweegt en drukt u u uit volgens een rol op het toneel?
 • Proces in werk
 • Ontwikkeling van fantasie
 • Innerlijke tijd en ruimte
 • Beweging in ruimte
 • Innerlijke balans voor, tijdens en na een voorstelling
 • Creativiteit
 • Onthouden
 • Uzelf geven aan wat u liefheeft

Boek uw groep sessie